Příslušenství pro kabiny injektorové i tlakové


Pro nákup veškerého příslušenství využijte náš e-shop.

Hledáte náhradní díly nebo zařízení, které Vám chybí? Spoustu dílů je u kabin variabilních a pasuje tak i na kabiny jiných výrobců. Kontaktujte naše obchodní oddělení, které Vám rádo poradí s výběrem správného dílu.

NEJŽÁDANĚJŠÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO TRYSKACÍ KABINY

  • PISTOLE A TRYSKY RS 2000

    Pistole RS 2000 je ergonomicky tvarovaná a velmi ulehčuje práci zejména svou nízkou hmotností (její obal je z lehké a antiabrazivní hmoty). Obal se dodává v provedení pro praváky i leváky. Trysky mají velikosti: 6,4 7,8 9,5 a 12,7 mm. Široký sortiment vybavení různými typy i průměry trysek umožňuje využití pro různé typy tryskacích kabin i abraziv.

  • TRYSKY DO TLAKOVÝCH KABIN

    Tryska urychluje tok abraziva, díky čemuž poté dochází k lepšímu tryskání. Pokud chcete tryskat efektivně, používejte kvalitní, ověřené trysky, které Vám zajistí rychlé tryskání při malé spotřebě vzduchu. Trysky a držáky trysek do tlakových kabin jsou dodávány v požadovaných průměrech od 6,4 do 12,7 mm. Trysky jsou z kvalitního materiálu (borcarbid) a vyznačují se dlouhou životností. Pro držák trysky je rozhodující vnější průměr tryskací hadice.

  • GUMOVÉ RUKAVICE DO KABINY

    Speciální pryžové rukavice do tryskací kabiny jsou vyrobeny z vysoce odolné pryže. Rukavice jsou dlouhé 60 cm a mohou být osazeny do rozet kabiny, nebo mohou být použity volně.

  • OFUKOVACÍ PISTOLE

    Umožní ofouknutí výrobku po otryskání v kabině tlakovým vzduchem. Pistole je napojena na rozvod kabiny a je důležitým pomocníkem v kabině.

  • PRYŽOVÉ ROZETY

    Jsou vyrobeny z měkčené kvalitní pryže a v případě, že nejsou použity pevně vsazené gumové rukavice tak zabraňují úniku abraziva z ručních otvorů v kabině. Jsou dodávány vždy v páru.

  • OTOČNÝ TRYSKACÍ STŮL

    Otočný tryskací stůl umožňuje jednodušší manipulaci s výrobkem v kabině. Stůl je z pravidla děrovaný, rozměr je uzpůsoben velikosti kabiny a je možno jej vybavit např. automatickým otáčením. Pokud chcete tryskat těžší či větší díly, jistě oceníte stůl s bočním pojezdem, díky kterému budete moci nakládat díly do kabiny např. VZV nebo jeřábem.

  • FOLIE DO KABINY - OCHRANA PRŮZORU

    Ochrana krycího bezpečnostního skla je zajištěna folií proti otryskání. Folie je ze speciálního antistatického materiálů, neváže prachové částice a pomáhá udržet viditelnost v kabině. Je dodávána dle typu kabiny v požadovaném rozměru.

  • GUMOVÉ VYLOŽENÍ KABINY

    Jedná se o důležitý prvek pro zvýšení životnosti celé tryskací kabiny. Nejenže chrání korpus kabiny, ale také tlumí následný odraz abraziva a tím prodlužuje životnost veškerých prvků v kabině, jako např. ochranných fólií průzoru. Speciální pryž v tl. 6 mm je lepena k podkladu kabiny - barva pryže černá, pryž je ze zvýšenou ochranou proti abrazi. Lze objednat požadovaný rozměr v max. velikosti 1 000 x 1 000 mm nebo menší díl.

Udělejte váš první krok k lepšímu provozu

Zanechejte nám jen několik informací, o další komunikaci se postaráme.

RYCHLÉ KONTAKTY

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.