Injektorové tryskací (pískovací) kabiny


Injektorové tryskací kabiny jsou určeny pro profesionální tryskání zejména lehkými abrazivy (korund, balotina, plastická abraziva). Používají se převážně na tryskání nerezi, hliníku, mědi, duralu, skla, ale mohou být použity i při tryskání železa.  Fungují na principu fixírky, kdy je podtlakem přisáváno lehké abrazivo, které se v pistoli smíchá se stlačeným vzduchem a je dále vrháno na tryskaný povrch. Tyto kabiny jsou ergonomicky přizpůsobeny pro celodenní práci a kladou důraz na komfort při tryskání, čímž zajišťují vysokou výkonnost a kvalitu upravených povrchů.

Injektorové kabiny vynikají výhodu proti kabinám tlakovým možnosti tryskání při nižším tlaku až 1Bar. To je důležité při speciálních aplikacích náchylných na deformaci tenkostěnného materiálu, sweepování, apod.. Další výhoda je také menší požadavek na množství stlačeného vzduchu, než u kabin tlakových.

Společnost Spolmont je výrobcem všech nabízených tryskacích kabin. Klademe důraz na prvotřídní kvalitu zpracování a použitím nejkvalitnějších a nejmodernějších prvků zajistí také největší výkon ve své třídě.

Tryskací kabiny jsou vyráběny „na míru“, podle konkrétních požadavků. Specifickým zpracováním a výbavou kabin dostanete s naší kabinou větší přidanou hodnotu v podobě rychlejší časů při tryskání, manipulaci = úspora nákladů!

Injektorové kabiny jsou na průzoru a světle vybaveny výměnou folii, která je lehce měnitelná a šetří výměnu bezpečnostního skla. Kabiny mají instalovány úsporné a kvalitní LED osvětlení, které je umístěno ve více směrech, čímž zajistíme nejlepší nasvětlení tryskaného předmětu. Dveře kabiny lze zhotovit čelní nebo boční dle požadavků zákazníka. Násypka je pro snadnou výměnu abraziva opatřena spodní výklopnou částí. Bezpečné ovládání tryskání je řešeno nožním pedálem. Součástí každé kabiny je odlučovač kondenzátu vybavený regulátorem tlaku na vstupu stlačeného vzduchu do kabiny.

NA PŘÁNÍ JE MOŽNO TRYSKACÍ KABINU VYBAVIT:

  • Otočným stolem
  • Otočným stolem s bočním zavážením
  • Pohonem otočného či zavážecího stolu
  • Otočným bubnem pro automatické tryskání větší série menších dílů
  • Magnetickou separací oxidů železa, či jinými druhy separace
  • Bočními prostupy pro tryskání delších dílů
  • Robotem pro přesné a efektivní tryskání

Oslovte nás, jistě oceníte náš individuální přístup k vašim požadavkům a variabilitu našich kabin!

Udělejte váš první krok k lepšímu provozu

Zanechejte nám jen několik informací, o další komunikaci se postaráme.

RYCHLÉ KONTAKTY

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.