Doplňky pro mobilní tryskání


DRSNOMĚRY A VNITŘNÍ TRYSKÁNÍ


Mezi doplňkový sortiment společnosti Spolmont patří také vybavení vnitřních profilů a drsnoměry.

VNITŘNÍ TRYSKÁNÍ

Osazuje se na koncovou část tryskací hadice a umožňuje tryskání vnitřních povrchů trubek od 1/2" do 63" (od 13 do 1 500 mm).

MĚŘENÍ DRSNOSTI POVRCHU - DRSNOMĚRY


Společnost Mitutoyo je výrobcem měřicích přístrojů pro měření geometrických veličin. Drsnoměry dvou typů, které vám nabízíme, jsou zavedené typy profesionální úrovně.
Na oba typy je poskytován servis a obsahem balení je návod v českém jazyce.

S výběrem vám rádi poradíme, rovněž tak s aplikací výsledky měření vašeho povrchu na použití odpovídajícího typu abraziva na tryskání.

MITUTOY DRSNOMĚR SJ 210

Digitální drsnoměr špičkové kvality - rychlé a přesné meření a bezporuchovost, dále dlouhá životnost a praktická manipulace je důvodem volb tohoto typu. Oproti typu SJ 301 se liší tím, že součástí jeho vybavení není tiskárna - hodnoty jsou zapisovány na displeji měřidla (paměť pro uložení měření)

MITUTOY DRSNOMĚR SJ 301

Digitální drsnoměr špičkové kvality - rychlé a přesné měření a bezporuchovost, dále dlouhá životnost a praktická manipulace je důvodem volby tohoto typu. Součásti jeho vybavení je tiskárna - naměřené hodnoty je možno přímo tisknout do požadované tiskové sestavy, která je navolena v rámci dodávaného software.

Udělejte váš první krok k lepšímu provozu

Zanechejte nám jen několik informací, o další komunikaci se postaráme.

RYCHLÉ KONTAKTY

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

+420 577 018 482

Spolmont s.r.o.